انجمن های گفتگوی روبوایکیو

لطفا به سیستم وارد یا ثبت‌نام کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید!

نویسنده موضوع: راه اندازی ماژول l298  (دفعات بازدید: 731 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین SmartHSS

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 14
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
راه اندازی ماژول l298
« : 10 دی, 1396, 04:59:58 »
با سلام، من چندین بار برای راه اندازی l298 با آداپتور تلاش کردم ولی جوابی نگرفتم؛آیا این ماژول فقط با جریان DC و باتری کار می کنه؟

آفلاین مسئول فنی

  • مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *****
  • ارسال: 1409
  • امتیاز: 634
    • ديدن مشخصات
پاسخ : راه اندازی ماژول l298
« پاسخ #1 : 11 دی, 1396, 10:53:34 »
این ماژول به تغذیه dc نیاز دارد

آفلاین SmartHSS

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 14
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : راه اندازی ماژول l298
« پاسخ #2 : 13 دی, 1396, 09:37:31 »
ولی من با آداپتور جریان DC هم امتحان کردم، اما مثل قبل چراغ l298 روشن می شه اما موتور ها کار نمی کنه! خیلی نگران هستم که نتونم پروژم رو با آداپتور راه بندازم...

آفلاین مسئول فنی

  • مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *****
  • ارسال: 1409
  • امتیاز: 634
    • ديدن مشخصات
پاسخ : راه اندازی ماژول l298
« پاسخ #3 : 14 دی, 1396, 03:10:38 »
دوست عزیز ، لطفا بیشتر توضیح بدید که چه طور از ماژول استفاده می کنید.
اتصال تغذیه و موتور ها به ماژول کافی نیست ، برای راه انداری موتور ها باید سیگنال های لازم را به ورودی های ماژول اعمال کنید. با یک کردن پایه ENA کانال اول فعال شده و با اعمال یک به IN1 و صفر به IN2 موتور متصل به این کانال به حرکت در خواهد آمد با تعویض IN1  و IN2 جهت چرخش معکوس میشود. کانال دوم نیز با ورودی های IN3 و IN4 و ENB کنترل میشود.

آفلاین SmartHSS

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 14
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : راه اندازی ماژول l298
« پاسخ #4 : 15 دی, 1396, 04:53:25 »
بسیار متشکرم از پاسخ هاتون.
خیر مشکل من کنترل ورودی های برد نیست، مشکل من این هست که وقتی ماژول رو به منبع تغذیه ی باتری متصل می کنم موتور ها به صورت عادی با توجه به دستورات آردوینو کار می کنن، اما وقتی منبع تغذیه رو به آداپتور ۵ ولت و ۲ آمپر متصل می کنم(که جریان مناسبی به نظر می رسد) با اینکه چراغ ماژول روشن میشه ولی موتور ها کار نمی کنند!
اگر مشکل از جریان تغذیه موتور هاست، لطفاً یک جریان مناسب پیشنهاد بدید.
امکان داره مشکل از ماژول باشه؟

آفلاین مسئول فنی

  • مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *****
  • ارسال: 1409
  • امتیاز: 634
    • ديدن مشخصات
پاسخ : راه اندازی ماژول l298
« پاسخ #5 : 16 دی, 1396, 10:13:02 »
از صحت عملکرد آداپتور مطمئن شوید ، اینکه آیا آداپتور به درستی تغذیه 5 ولت را با جریان دهی مناسب تامین میکند، اتصال آداپتور و یا باتری تفاوتی در عملکرد ماژول ندارد و این ماژول به تغذیه 5 ولت DC با جریان دهی کافی نیاز دارد چه این تغذیه از باتری تامین شود و چه از آداپتور
همچنین بررسی کنید موتور های متصل شده به برد چه جریانی برای راه اندازی نیاز دارد ، ممکن هست موتور های شما جریان بالا تری نیاز داشته باشد. با توجه به اینکه ماژول با باتری به طور صحیح کار میکند نمیتواند مشکل از ماژول باشد.
« آخرين ويرايش: 16 دی, 1396, 10:18:20 توسط مسئول فنی »

آفلاین SmartHSS

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 14
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : راه اندازی ماژول l298
« پاسخ #6 : 16 دی, 1396, 11:40:50 »
بسیار ممنون از راهنمایی هاتون، همون‌طور که فرمودید توان موتور ها بالا بود و باتری که ماژول باهاش کار می کرد ۹ ولت بود و وقتی هم برد رو با یک آداپتور با ولتاژ بالا تر تغذیه کردم، ماژول به صورت عادی کار کرد.
ممنون از پاسخ هاتون.
« آخرين ويرايش: 16 دی, 1396, 11:45:48 توسط SmartHSS »