انجمن های گفتگوی روبوایکیو

لطفا به سیستم وارد یا ثبت‌نام کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید!

نویسنده موضوع: مشکل در پروگرم کردن با uMKII  (دفعات بازدید: 680 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین ebadi7control@gmail.com

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 8
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
مشکل در پروگرم کردن با uMKII
« : 29 تیر, 1398, 11:07:46 »
سلام من چند روز پیش یه پروگرمر uMKII از شما خریداری کردم و یک برد رو که از میکرو ATMEGA8A استفاده شده رو میخوام که پروگرم کنم فایل راهنما رو هم مطالعه کردم ولی مشکلم حل نشد.از طریق USB به برد وصل میشم و LED زرد روی پروگرمر هم روشن میشه . با استفاده از ATMEL STUDIO  در قسمت TOOLS نوع ارتباط و نوع میکرو رو هم انتخاب میکتم و فایلی رو هم که میخوام پروگرم کنم OPEN میکنم .اما در ادامه کار خطای ENABLE TO PROGRAMING MODE میده .لطفا اگه امکانش هست در اسرع وقت جواب بدید چون پروژه شرکت خوابیده .
با نهایت تشکر .
09364673303

آفلاین مسئول فنی

  • مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *****
  • ارسال: 1669
  • امتیاز: 650
    • ديدن مشخصات
پاسخ : مشکل در پروگرم کردن با uMKII
« پاسخ #1 : 29 تیر, 1398, 05:50:40 »
لطفا pinout اتصال پروگرامرتون به میکرو را قرار دهید ، آیا ولتاژ پایه های تغذیه میکرو را اندازه گرفته اید که ولتاژ به این پایه ها می رسد یا خیر؟؟

آفلاین ebadi7control@gmail.com

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 8
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : مشکل در پروگرم کردن با uMKII
« پاسخ #2 : 30 تیر, 1398, 08:57:17 »
سلام
بله تمامی ولتاژ های میکرو برقرار است و میکرو توسط پروگرم قبلی در حال کار است .ولی پروگرمر توسط نرم افزار شناخته شده ولی خطا میدهد و پروگرم روی میکرو حتی پاک  هم نمی شود.
 جامپر ولتاژ پروگرمر روی 5 ولت و توسط منبع ولتاژ خارجی تامین میشود ولی وقتی سوییچِ روی پروگرمر در حالت ولتاژ داخلی (ledآبی) قرار میگیرد led های پروگرمر خاموش شده و ظاهرا از کار می افتد.تمامی ارتباطات ISP چک شده و برقرار است.عکس های مربوط به برد و خطای نرم افزار رو که مربوط به AS6 , CODEVISION هست رو هم براتون پیوست میکنم.
ممنون از رسیدگیتون

آفلاین ebadi7control@gmail.com

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 8
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : مشکل در پروگرم کردن با uMKII
« پاسخ #3 : 30 تیر, 1398, 08:59:53 »
سلام
بله تمامی ولتاژ های میکرو برقرار است و میکرو توسط پروگرم قبلی در حال کار است .ولی پروگرمر توسط نرم افزار شناخته شده ولی خطا میدهد و پروگرم روی میکرو حتی پاک  هم نمی شود.
 جامپر ولتاژ پروگرمر روی 5 ولت و توسط منبع ولتاژ خارجی تامین میشود ولی وقتی سوییچِ روی پروگرمر در حالت ولتاژ داخلی (ledآبی) قرار میگیرد led های پروگرمر خاموش شده و ظاهرا از کار می افتد.تمامی ارتباطات ISP چک شده و برقرار است.عکس های مربوط به برد و خطای نرم افزار رو که مربوط به AS6 , CODEVISION هست رو هم براتون پیوست میکنم.
ممنون از رسیدگیتون

آفلاین ebadi7control@gmail.com

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 8
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : مشکل در پروگرم کردن با uMKII
« پاسخ #4 : 30 تیر, 1398, 09:11:10 »
تصاویر

آفلاین ebadi7control@gmail.com

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 8
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : مشکل در پروگرم کردن با uMKII
« پاسخ #5 : 30 تیر, 1398, 09:11:51 »
تصاویر

آفلاین مسئول فنی

  • مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *****
  • ارسال: 1669
  • امتیاز: 650
    • ديدن مشخصات
پاسخ : مشکل در پروگرم کردن با uMKII
« پاسخ #6 : 31 تیر, 1398, 01:41:01 »
دوست عزیز لطفا با atmel studio ورژن 7 امتحان کنید و وقتی از شناخته شدن و خواندن ID آی سی در آن مطمئن شدید با مطالعه داکیومنت موجود در دی وی دی محصول پروگرامر را برای سایر نرم افزار ها پیکربندی کنید.