انجمن های گفتگوی روبوایکیو

لطفا به سیستم وارد یا ثبت‌نام کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید!

نویسنده موضوع: atmega32a  (دفعات بازدید: 360 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین esmaeil92moradi

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 3
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
atmega32a
« : 27 امرداد, 1399, 11:33:49 »
با سلام
من این میکرو رو خریدم و امروز به دستم رسید .  با دو پروگرمر امتحان کردم، روی هیچ کدوم دستگاه ها جواب نداد.
با نرم افزار progisp  خطای  chip enable program  میده و در نرم افزار sina prog دستگاه رو پیدا نمیکنه.
 فرکانس پروگرمر ها هم روی low speed هست.(چونکه فرکانس کارخانه ای زیر 1.5 مگاهرتز است)
آیا راه دیگری برای پروگرم کردن هست؟ یا اینکه میکرو مششکل دارد و باید پس فرستاده شود ؟

آفلاین Soheil Beigi

  • مدیر انجمن
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • ****
  • ارسال: 503
  • امتیاز: 132
    • ديدن مشخصات
پاسخ : atmega32a
« پاسخ #1 : 31 امرداد, 1399, 01:15:25 »
سلام. لطفا از اتصال میکرو به پروگرامر عکس بدید.
ویندوزتون چیه؟
پروگرامرتون چیه؟
درایورشو نصب کردید؟

آفلاین esmaeil92moradi

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 3
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : atmega32a
« پاسخ #2 : 02 شهریور, 1399, 12:27:43 »
ویندوز 10
پروگرمر AVR LC 01
لینک پروگرمر
https://roboeq.ir/products/detail/0601014/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%20AVR%20LC-01/

درایور هم بله نصب کردم ، با همین پروگرمر، یک میکرو مگا 32 دیگه هم پروگرم کردم بدون مشکل کار کرد، پروگرمر دیگه ای هم آوردم و با اون تست کردم، بازم همون ارور رو میداد

آفلاین مسئول فنی

  • مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *****
  • ارسال: 1669
  • امتیاز: 650
    • ديدن مشخصات
پاسخ : atmega32a
« پاسخ #3 : 03 شهریور, 1399, 10:44:33 »
با پشتیبانی هماهنگ کنید

آفلاین esmaeil92moradi

  • کاربر جدید
  • *
  • ارسال: 3
  • امتیاز: 0
    • ديدن مشخصات
پاسخ : atmega32a
« پاسخ #4 : 03 شهریور, 1399, 08:36:32 »
با پشتیبانی واتس اپ تماس گرفتم.
گفتند اینجا سوالم رو بپرسم.
اگر شما میفرمایید، دوباره تماس میگیرم.

آفلاین Soheil Beigi

  • مدیر انجمن
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • ****
  • ارسال: 503
  • امتیاز: 132
    • ديدن مشخصات
پاسخ : atmega32a
« پاسخ #5 : 04 شهریور, 1399, 11:02:21 »
احتمالا میکروتون سوخته یا فیوزبیت ها رو اشتباه تنظیم کردید.