سلام گفتم این اموزش رو اینجا بنویسم شاید به درد خیلیا بخوره:
نحوه کار کواد کوپتر اینه که موتورهای براشلس رو با مدار کنترل کنه نه با گیرنده، با کانالهای گیرنده هم کار میکنه چون خروجیش مشخصات سیگنال راه انداز اسپید کنترل موتور براشلس رو داره، گیرنده اطلاعات رو میده به پردازنده ، سنسورها هم اطلاعات میدن، بعد پردازنده تصمیم میگیره سرعت کدوم موتورها رو کم و زیاد کنه، راه اندازی این موتور با کلید امکان پذیر نیست، شما باید یه موج pwm با فرکانس ۳۰ تا ۵۰۰ هرتز و با on time یک میلی ثانیه تا دو میلی ثانیه (فرکانس کاری هم به زمان کاری اسپید بستگی داره که داخل مشخصاتش نوشته )به اسپید کنترل بدی تا راه بیوفته، برای کواد فرکانس هر چی بالا تر باشه بهتره و من از ۴۹۰ هرتز استفاده کردم، و یه نکته مهم هم اینکه اسپید کنترل برای شروع پنج ثانیه طول میکشه تا تنظیم شه و شما باید on time رو پنج ثانیه رویه یک میلی ثانیه قرار بدی تا تنظیم شه و صدای اهنگ بده(ممکنه بعضیاشون با ۸۰۰ میکروثانیه و بعضیا با ۱۲۰۰ میکر ثانیه تنظیم شه) اما اگه هنوز اهنگ نزده بوق بزنه یعنی موج مناسبی نگرفته، on time تنظیم اسپید های مختلف با هم فرق داره بعد تنظیم اسپید با زیاد کردنش سرعت موتورها زیاد میشه تا دو میلی ثانیه که ماکس سرعته، من یه برنامه ای نوشتم تا موج pwm با فرکانس های مختلف و on time های مختلف تولید کنه، میتونید از این دستورات برای راه اندازیش با اردینو استفاده کنین که از پین pwm 4 استفاده کردم.
void setup() {
// put your setup code here, to run once:
pinMode(4,OUTPUT);
analogWrite(4 , 100);
delay (6000);
}
void loop() {
// put your main code here, to run repeatedly:
analogWrite(4 , 115);
}